tisdag 15 oktober 2013


Livet är fullt av överraskningar


Hål i plånboken kan dyka upp när som helst och det är tyvärr ganska många som inte har någon som helst buffert för att klara en oväntad utgift.  Det är just på grund av att många svenskar har ett så litet sparande som marknaden för små snabba (och dyra) krediter har kunnat bli så stor.

Större lån

Det här är en artikel om små lån, behöver du ett större lån kan du vända dig till Långuide Sverige

Problemet med SMS lån är egentligen inte att de är dyra utan att de överhuvudtaget behövs. Om fler såg till att spara ihop en liten buffert på bra några tusen kronor istället för att sätta sprätt på hela lönen skulle inte så många behöva ta dyra lån.

Det är lätt att klanka ner på lån och visst är de dyra men tänk dig själv om du hamnar i en situation där du måste ha pengar snabbt. Kanske betalar du hellre en hög avgift än att berätta för släkt och vänner hur illa du sköter din privatekonomi?

Ett lån på några tusen kronor behandlas på några minuter och det tar inte lång tid att få pengarna insatta på kontot. Det är klart med en så snabb service är det lätt att bortse från kostnaderna, det viktiga är ju att lösa situationen och få fram kontanter snabbt!

Hur bör man egentligen förhålla sig till dessa lån? Det är kluvet. Å ena sidan är det ingen som rekommendera någon att använda dem. Fast å andra sidan har man väl satt sig i en knepig sits och tror att det kommer att ordna upp sig inom en månad är det lätt att förstå att det är lättare att ta ett anonymt lån på nätet än att blanda in sina föräldrar eller kompisar. 

Det finns nu väldigt många företag som lånar ut från femhundra kronor och uppåt. Konkurrensen om kunderna är så hård att det i vissa fall paradoxalt nog blivit gratis att ta ett snabblån!

På den här sidan finns det några långivare som verkar hyfsat seriösa och där det går att låna gratis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar